Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για διαμονή και μετακίνηση στα πλαίσια συνδιοργάνωσης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διαμονή-φιλοξενία 25 ατόμων καθώς και τη μετακίνηση 400 ατόμων με πούλμαν στα πλαίσια συνδιοργάνωσης με τον Αθλητικό Όμιλο Αιγαίου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών και Πανελλήνιων Αγώνων Προαγωνιστικών Ηλικιών τεχνική κολύμβησης, 11-14 Ιουλίου 2019 στη Χίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν προσφορές για τα παρακάτω:

– Τη διαμονή 25 ατόμων σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, πλησίον του Ιωνικού Κολυμβητηρίου ή εντός Πόλεως Χίου, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους φιλοξενούμενους πλήρη διατροφή (Οικονομική Προσφορά 1)

– Τις μεταφορές εντός Χίου για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς από και προς το ξενοδοχείο τις ημέρες των αγώνων (Οικονομική Προσφορά 2)

Οι προσφορές θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και σφραγισμένες σε κλειστό φάκελο και να κατατεθούν έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:30 στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας / Τμήμα Κοιν. Αλληλεγγύης ΠΕ Χίου (Κων. Μονομάχου 35-37, 82131 Χίος)

Για αναλυτικές λεπτομέρειες επισυνάπτεται η σχετική προκήρυξη καθώς και τα αρχεία για τις δύο προαναφερόμενες κατά περίπτωση οικονομικές προσφορές.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ