ΔΕΥΑΧ: Διακήρυξη Διαγωνισμών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χίου (Δ.Ε.Υ.Α Χίου) προκηρύσσει:

– Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα “Παροχή Υπηρεσιών Ενδοσκόπησης Δικτύων Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Ομβρίων”. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 20/6/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

– Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα “Προμήθεια Αυτόματων Γρασαδόρων μικρών Βιολογικών Σταθμών”. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 25/6/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

– Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα “Προμήθεια Γάλακτος”. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 27/6/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

– Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με θέμα “Προμήθεια Ρουχισμού Ασφαλείας”. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στις 2/7/2019 και ώρα λήξης της παραλαβής των προσφορών 10:00 πμ. 

Οι οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν στο πρωτόκολλο της Δ.Ε.Υ.Α Χίου στο Βιολογικό Καθαρισμό Χίου, Λεωφόρος Ενώσεως έναντι Αεροδρομίου. 

Επισυνάπτονται οι αναλυτικές Διακηρύξεις.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ