Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Προμήθεια επαγγελματικού θρυμματιστή κλαδιών-ξύλων

H Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, προγραμματίζει την προμήθεια ενός (1) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΛΑΔΙΩΝ – ΞΥΛΩΝ, για να καλύψει τις ανάγκες της. 

Τα τεχνικά Χαρακτηριστικά του Θρυμματιστή, (επί ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση απόκλισης) είναι τα ακόλουθα:

1. Μηχάνημα Βαρέως Τύπου, υψηλής αντοχής, ρυμουλκούμενο, δηλαδή με τροχούς προκειμένου να είναι δυνατή με ευκολία η ρυμούλκηση του.

2. Να διαθέτει ικανότητα για τεμαχισμό κλαδιών – ξύλων, με μέγιστη διάμετρο κοπής 15 cm και άνω και να διαθέτει σύστημα προώθησης κλαδιών και κορμών

3. Το σύστημα κοπής να είναι με περιστρεφόμενα μαχαίρια

4. Να διαθέτει κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου, ισχύος 40hp (και άνω)

5. Να έχει απόδοση – Ικανότητα θρυμματισμού κατ΄ ελάχιστον 8 m3/h

6. Να φέρει εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 2 ετών. Παρακαλούνται οι προμηθευτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω προμήθεια, να προσκομίσουν, ή να αποστείλουν ταχυδρομικά την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι και τη Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. (καταλυτική ημερομηνία προσφορών), στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Πολυτεχνείου 1, 1ος όροφος) ή στο πρωτόκολλο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου στην ίδια διεύθυνση. 

Παρακαλούνται οι προμηθευτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω προμήθεια, να προσκομίσουν, ή να αποστείλουν ταχυδρομικά την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι και τη Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. (καταλυτική ημερομηνία προσφορών), στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Πολυτεχνείου 1, 1ος όροφος) ή στο πρωτόκολλο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου στην ίδια διεύθυνση. 

Ο σφραγισμένος φάκελος του προσφέροντα θα πρέπει υποχρεωτικά να περιέχει: α. Οικονομική προσφορά με σφραγίδα και υπογραφή, β. Φυλλάδιο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφερόμενου μηχανήματος. Στην τελική οικονομική προσφορά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται το σύνολο των εξόδων, καθώς και το κόστος μεταφοράς του μηχανήματος στη Χίο, με δεδομένο ότι αυτό θα πρέπει να παραδοθεί στη έδρα της ΠΕ Χίου (οδός Πολυτεχνείου 1). Η προμήθεια θα ανατεθεί στον προμηθευτή, που κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά με βάση την τιμή (χαμηλότερη τιμή) με δεδομένο ότι το προμηθευόμενο μηχάνημα θα πληροί επί ποινή αποκλεισμού τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά.

Διευκρινήσεις στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2271350508 – 2271350545

Συνημμένη η σχετική ανακοίνωση και η συμπληρωματική διευκρίνιση.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: