Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την υλοποίηση προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών

Η Π.Ε. Χίου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, για την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τα έτη 2021 και 2022 και το κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει αποκλειστικά της προσφερόμενης τιμής.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, (Πολυτεχνείου 1, Χίος 82131, 2ος όροφος, αίθουσα Τηλεδιάσκεψης) ενώπιον της Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Πρόχειρων Διαγωνισμών.

Οι προσφορές θα πρέπει να παραδοθούν στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήτοι μέχρι την 02/04/2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την καθορισμένη ημέρα και ώρα που ορίζει η διακήρυξη δεν θα γίνονται δεκτές αλλά θα επιστρέφονται.

Η αποσφράγιση των προσφορών από την αρμόδια επιτροπή Αξιολόγησης Διαγωνισμών, θα γίνει την επόμενη εργάσιμη, ήτοι Δευτέρα 05/04/2021 και ώρα 9:30 π.μ.

Επισυνάπτεται η αναλυτική διακήρυξη.

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: