ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 3 «Οργάνωση και Λειτουργία Θερινών Σχολείων», της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός Παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου Χώρου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, θα διεξάγει την 20η Μαρτίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 π.μ., πρόχειρο διαγωνισμό παραγωγής υλικού προβολής και δημοσιότητας της Δράσης 3 «Οργάνωση και Λειτουργία Θερινών Σχολείων», με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά ανά ομάδα ειδών, σύμφωνα με την απόφαση (Συνεδρίαση 95/11.02.2013, θέμα 17i) του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου), στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, ισόγειο, γραφ. ΙΣ. 2.12) στη Μυτιλήνη.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των τριάντα έξι χιλιάδων εκατόν είκοσι δύο ευρώ και σαράντα λεπτών (36.122,40€) συμπεριλαμβανομένου 16% Φ.Π.Α. και παράδοσης του υλικού προβολής και δημοσιότητας στους χώρους που προβλέπονται στην με αριθ. πρωτ. ΕΛΕ_2013_1514/27.02.2013 Διακήρυξη. O διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της ως άνω Πράξης, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, ως δικαιούχος της πράξης, με κωδικό MIS 355434.
Το τεύχος της διακήρυξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://www.ru.aegean.gr) την 27η Φεβρουαρίου 2013.
Αντίτυπα του τεύχους της διακήρυξης αυτής δίνονται ατελώς, από την Γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, ισόγειο, γραφ. 2.9) στη Μυτιλήνη, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, από την αρμόδια υπάλληλο κα Ελένη Κωτσάλου (τηλ. : 2251036736, email : elen@aegean.gr & elepromitheies@aegean.gr). Η διακήρυξη είναι ανηρτημένη στο δικτυακό τόπο της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://www.ru.aegean.gr). Η ηλεκτρονική διάθεση είναι ισοδύναμη με την διάθεση από την Γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας.
Γενικές πληροφορίες σχετικά με το τεύχος της διακήρυξης δίνονται από την Γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, ισόγειο), στη Μυτιλήνη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την αρμόδια υπάλληλο κα Ελένη Κωτσάλου (τηλ. : 2251036736, email : elen@aegean.gr & elepromitheies@aegean.gr, fax : 2251036709).
Ειδικές και τεχνικές πληροφορίες σχετικές το αντικείμενο του διαγωνισμού παρέχονται κατόπιν ηλεκτρονικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση email : manast@aegean.gr
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφη σφραγισμένη προσφορά. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, μέχρι και την 19η Μαρτίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας (Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας, Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, ισόγειο, γραφείο 2.18) , στη Μυτιλήνη.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Kαθηγητής, Πάρις Α. Τσάρτας

Πηγή: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ