Δήμος Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προμήθειας επιγραφών – πινακίδων για τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί στην «Προμήθεια επιγραφών – πινακίδων για τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου», η οποία κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη για τη σήμανση των εσωτερικών χώρων του κτηρίου.
Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 καθώς και τα οριζόμενα στην Τεχνική Περιγραφή του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων -Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Χίου, έναντι του ποσού των 624,81 με ΦΠΑ και θα καλυφθεί από πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του Δήμου Χίου οικ. έτους 2023 στους ΚΑ 60-6481.004 με τίτλο «Λοιπά έξοδα Κέντρου Κοινότητας» και ΚΑ 15-7135.008 με τίτλο «Προμήθεια πινακίδων Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου, Δημοκρατίας 2, Χίος, μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 και η οποία θα πρέπει να περιέχει:
1. Την οικονομική προσφορά που θα περιλαμβάνει φορολογικά στοιχεία της εταιρίας (ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ.) και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail, διεύθυνση, κλπ)
2. Υπεύθυνη Δήλωση του αρθ.8 Ν.1599/86 για τη συναίνεση στην επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια ισχύος του νέου κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).
3. Υπεύθυνη δήλωση του αρθ.8 Ν. 1599/1986 ότι έλαβε γνώση των όρων της Τεχνικής Περιγραφής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων -Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Χίου, για την «Προμήθεια επιγραφών – πινακίδων για τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου», τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και τα σχετικά αρχεία.

Πρόσκληση

Υπεύθυνη Δήλωση _Προσωπικά δεδομένα

Υπεύθυνη Δήλωση _ Γνώση των όρων της τεχνικής περιγραφής