Δήμος Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια χρωμάτων σχολικών συγκροτημάτων»

Ο Δήμος Χίου προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια χρωμάτων σχολικών συγκροτημάτων». Με την μελέτη 6/2021 προβλέπεται να γίνει προμήθεια χρωμάτων σχολικών συγκροτημάτων, για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Όλα τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής σχολικών συγκροτημάτων. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την προσφορά τους με αίτηση στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στην οδό Οινοπίωνος 1, Χίος, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου (Νο 5), μέχρι και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:00 μ.μ.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την Μελέτη και τις Τεχνικές προδιαγραφές μπορείτε να καλείτε στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στο τηλ. 2271351603 (Υπευθ.: κ.Καλλίτση Γεωργία).

Περισσότερες πληροφορίες στην επισυναπτόμενη Πρόσκληση.

Συνημμένα επίσης, μπορείτε να βρείτε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό, την Τεχνική Περιγραφή, το Τιμολόγιο με τα γενικά τεχνικά  χαρακτηριστικά των χρωμάτων, την Απόφαση Έγκρισης της Μελέτης και το έντυπο Οικον.Προσφοράς.

 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ