Δήμος Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο «Προμήθεια υλικών για τη Δημοτική Πινακοθήκη».

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι πρόκειται να προβεί στην «Προμήθεια υλικών για την προσωρινή φύλαξη –αποθήκευση, όπου απαιτείται, των έργων τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης». Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 καθώς και τα οριζόμενα στην από 20/10/2022 Τεχνική Περιγραφή της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού – Τμήμα Διά Βίου Μάθησης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Χίου, έναντι του ποσού των 1.921,73 με ΦΠΑ και θα καλυφθεί από πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του Δήμου Χίου οικ. έτους 2022 στον ΚΑ 15-6699.007 με τίτλο «Προμήθεια υλικών για τη Δημοτική Πινακοθήκη».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  καταθέσουν την προσφορά τους στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Χίου, στην οδό Δημοκρατίας 2, έως και την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022.

Συνημμένη μπορείτε να βρείτε την αναλυτική Πρόσκληση, την Τεχνική περιγραφή, την ΥΔ για Ασφαλιστικούς Φορείς, την ΥΔ  για το Ποινικό Μητρώο, την ΥΔ για τα προσωπικά δεδομένα, την ΥΔ για την γνώση των όρων της τεχνικής έκθεσης και τον ενδεικτικό Προϋπολογισμό.

 

Υπεύθυνη Δήλωση_Έλαβα γνώση

Υπεύθυνη δήλωση για προσωπικά δεδομένα

Υπεύθυνη Δήλωση για Ποινικό

Υπεύθυνη Δήλωση Ασφαλιστικοί φορείς

 Πρόσκληση με ΑΔΑΜ

 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ