
Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος προτίθεται να διεξαγάγει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Menu Design & Development: Από την ιδέα στην Υλοποίηση με Στρατηγική και Βιωσιμότητα». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επισιτιστικών επιχειρήσεων. Ημερομηνία Διεξαγωγής : Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Χίου, Φιλ.