Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της Πλατφόρμας Προβολής και Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής“Chios Mall”.

Στο πλαίσιο της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Χίου» έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση της Πλατφόρμας Προβολής και Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής, Ενίσχυσης της πιστότητας και επιβράβευσης επισκεπτών (LOYALTY)» (Υποέργο 13).

Η «Πλατφόρμα Προβολής και Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής» αποτελεί μια κοινή πλατφόρμα προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη δράση.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να αποτελέσει ένα εργαλείο μέσω του οποίου θα μπορούν οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις να προβάλουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να αναρτούν τις προσφορές τους, μέσω ειδικού μηχανισμού που έχει αναπτυχθεί όπου θα ενημερώνονται αυτόματα οι εγγεγραμμένοι χρήστες στην πλατφόρμα.

Η ονομασία της πλατφόρμας είναι “Chios Mall” και μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ.

Για την παρουσίαση της πλατφόρμας και των δυνατοτήτων που παρέχονται μέσα από αυτήν, προσκαλούνται οι επιχειρήσεις, που είναι ενταγμένες στο έργο, να συμμετέχουν στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Χίου, στην οδό Φιλίππου Αργέντη 8 (1ο όροφος, πλαϊνή είσοδος).

Επισυνάπτεται η σχετική Πρόσκληση.

 

Πρόσκληση