Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων εκμίσθωσης τμημάτων αιγιαλού Δήμου Χίου, έτους 2021-2022

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι από 1η  Μαΐου 2021 οι μισθώσεις παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας θα διενεργούνται αποκλειστικά από την Κτηματική Υπηρεσία του Ν. Χίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο εφόσον είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής, η οποία θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φορολογική ενημερότητα τελευταίου τριανταήμερου (30 ημέρες)

2. Άδεια λειτουργίας / γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση

3. Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν.  2971/2001, χρήσεις

4. Πιστοποιητικό περί μη οφειλής στον Δήμο

5. Τοπογραφικό διάγραμμα με αναφορά στις συντεταγμένες της έκτασης και το εμβαδόν της, με επιμέλεια του αιτούντα, σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του ν. 4281/2014, ή σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή «OPEN» της ΕΚΧΑ ΑΕ., ή σε απόσπασμα του τοπογραφικού διαγράμματος καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου αυτός υφίσταται (εις τριπλούν) σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1Α/ΓΠ.ΟΙΚ. 30603/15.05.2020 όπως τροποποιήθηκε με την ΔΙΑ/ΓΠ.ΟΙΚ 31972/22.05.2020 με την παράλληλη πέντε (5) μέτρα από την ακτογραμμή. (εις τριπλούν)

6. Μισθωτήριο της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. εφόσον παρεμβάλλεται δημόσιο κτήμα

7. Εφόσον η αίτηση υποβάλλεται από εταιρεία θα πρέπει να υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπό της και η ιδιότητά του να προκύπτει  από νόμιμο προσκομιζόμενο έγγραφο (π.χ. καταστατικό).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρυθμίσεων Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Χίου, Βενιζέλου 75, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, με συνημμένα όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Δήμου Χίου Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης: 2271353117 εκτός Δευτέρας και Τρίτης.

Περισσότερες πληροφορίες στην επισυναπτόμενη Ανακοίνωση.

Συνημμένο επίσης μπορείτε να βρείτε το Υπόδειγμα Αίτησης.

 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ