Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Πρόσκληση σε διαδικτυακή παρουσίαση του έργου “Διαμόρφωση και προβολή της Χίου ως ανταγωνιστικού brand γαστρονομικού τουρισμού διεθνούς εμβέλειας”, Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προσκαλεί στην παρουσίαση του project “Διαμόρφωση και προβολή της Χίου ως ανταγωνιστικού brand γαστρονομικού τουρισμού διεθνούς εμβέλειας”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00  μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom όπου για πρώτη φορά θα γίνει συστηματική και επαγγελματική προσέγγιση της ταυτότητας της Γαστρονομίας της Χίου. 

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Τμήμα Τουρισμού Π.Ε. Χίου σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού Χίου. Την παρουσίαση και τον συντονισμό θα πραγματοποιήσει ο κ. Δημοσθένης Μπρούσαλης, Σύμβουλος Branding & Επικοινωνίας.

Το παρόν project έχει σκοπό τη διατύπωση της γαστρονομικής ταυτότητας της Χίου και την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Στρατηγικής Ανάπτυξης για τον Γαστρονομικό Τουρισμό, που θα εμπλουτίσει τη συνολική τουριστική πρόταση του νησιού, τοποθετώντας τη Χίο ως δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό και θέτοντας τις βάσεις μιας οργανωμένης προβολής και στοχευμένης προώθησης του brand “Chios” στην ελληνική και κυρίως στη διεθνή τουριστική αγορά. 

Αποδέκτες αυτής της πρόσκλησης είναι όλοι, οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι, Φορείς και Επιχειρηματίες του Τουρισμού που σχετίζονται με την Γιαστρονομία  του νησιού μας. Στην παρουσίαση θα υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης από όλους τους συμμετέχοντες ώστε απαντηθούν τα εξής θέματα:

1. Μοναδικές γεύσεις Χίου/συνταγές, ποτά , γλυκά και υλικά (εκτός μαστίχας και εσπεριδοειδών)

2. Παραδοσιακή κουζίνα, εποχές, γεύσεις και ταιριάσματα από περιοχές της Χίου

3. Πώς μπορώ να βοηθήσω

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, στην εν λόγω παρουσίαση έως την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 αποστέλλοντας σχετικό e-mail επιβεβαίωσης στο vairlisgeorge@gmail.com. Στη συνέχεια θα αποσταλεί link στους ενδιαφερομένους για τη συνάντηση.

 

Συνημμένη η σχετική Πρόσκληση.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: