Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο «Ασφάλιση των Οχημάτων, δίκυκλων και των Μηχανημάτων Έργου της Π.Ε. Χίου»

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε ασφάλιση βασικού πακέτου που θα περιλαμβάνει και την Οδική Βοήθεια οχημάτων για χρονικό διάστημα, ενός (1) έτους, από Νοέμβριο του 2023 έως και Νοέμβριο του 2024, συνολικού ποσού 2.500,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η προμήθεια θα εκτελεστεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης μέσω δημόσιας πρόσκλησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 και προμηθευτής θα αναδειχθεί ο προσφέρων την οικονομικότερη προσφορά, βάση τιμής.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν την προσφορά τους, συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο με την Οικονομική Προσφορά (Παράρτημα Β΄) και να την προσκομίσουν, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη σε κλειστό φάκελο, μέχρι την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00, στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας & Περιουσίας της Π.Ε. Χίου, (Πολυτεχνείου 1, Χίος).

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση με τα Παραρτήματα Α’ και Β’.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.doc

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf