Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την «Προμήθεια & εγκατάσταση μίας (1) Τοπικής Κλιματιστικής μονάδας ανεμιστήρα στοιχείου (Fan Coil Unit) τύπου δαπέδου»

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου προτίθεται να προβεί στην προμήθεια με τίτλο “Προμήθεια & εγκατάσταση μίας (1) Τοπικής Κλιματιστικής μονάδας ανεμιστήρα στοιχείου (Fan Coil Unit) τύπου δαπέδου” (CPV: 39717200-3).

Η προμήθεια θα εκτελεστεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, καθώς και τα οριζόμενα στο με αρ. πρωτ 53392/28-7-2022 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για τον καθορισμό των απαιτούμενων Τεχνικών Προδιαγραφών και προμηθευτής θα αναδειχθεί ο προσφέρων την οικονομικότερη προσφορά, βάσει τιμής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο στο Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Πολυτεχνείου 1, Χίος, μέχρι και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:30 π.μ.

Σημαντική σημείωση για τους προμηθευτές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ότι το υπό προμήθεια είδος θα πρέπει να παραδοθεί μετά την ανάδειξη του μειοδότη και την ειδοποίηση του αναδόχου, στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, Πολυτεχνείου1-82100, Χίος, εντός 10 ημερών, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση υποβολής προσφοράς είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου http://www.pvaigaiou.gov.gr στη θέση Ενημέρωση – Διαγωνισμοί.

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: