Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτικών μηχανημάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Χίου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί στην προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτικών μηχανημάτων» για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε. Χίου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Χίου. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τη σύναψη της σύμβασης είναι η απευθείας ανάθεση βάσει του άρθρου 118 του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ Α΄/147) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και τα οριζόμενα από 14/7/2022 Μελέτη – Τεχνική περιγραφή του Τμήματος Πληροφορικής της Π.Ε.Χίου.

Τα αναλυτικά στοιχεία των όρων του διαγωνισμού βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου www.pvaigaiou.gov.gr και συγκεκριμένα στη θέση «Διαγωνισμοί» ή χορηγούνται από την Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Τμήμα Προμηθειών & Περιουσίας, Πολυτεχνείου 1, Ισόγειο, ΤΚ 82100, Χίος, αρμόδια υπάλληλος Καπίρη Μαρία, τηλ 2271350520.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο στο Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, στην οδό Πολυτεχνείου 1, στη Χίο, έως και την 14η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:30 π.μ.

Συνημμένη, μπορείτε να βρείτε την αναλυτική Πρόσκληση με τα Παραρτήματα Α’ & Β΄ (αναλυτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης, οικονομική προσφορά και τεχνική περιγραφή).

 

 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: