Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Διακίνηση Αλληλογραφίας με Υπηρεσία Ταχυμεταφοράς, για το χρονικό διάστημα από 01/04/2021 έως 31/03/2022

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου για την κάλυψη αναγκών Αλληλογραφίας (Επιστολές και Δέματα) μέσω ταχυμεταφοράς, για το χρονικό διάστημα από 01/04/2021 έως 31/03/2022 και προκειμένου να διασφαλίσει την οικονομικότερη προσφορά, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην διακίνηση αλληλογραφίας και δεμάτων μέσω ταχυμεταφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν την έγγραφη προσφορά τους, διευκρινίζοντας αναλυτικά τις προτεινόμενες χρεώσεις και χωριστά τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας.

Οι προσφορές θα πρέπει να περιλαμβάνουν τόσο την διακίνηση στο Εσωτερικό, όσο και στο Εξωτερικό. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς ευπαθών προϊόντων και δεμάτων που χρειάζονται ψύξη, καθώς και το κοστολόγιο εφόσον υπάρχει διαφορά από το κοστολόγιο της αλληλογραφίας.

Οι πληρωμές των δαπανών ταχυμεταφοράς θα χρεώνονται με τις ισχύουσες κάθε φορά κρατήσεις Δημοσίου.

Επισημαίνεται ότι η παρούσα διαδικασία αποτελεί ερεύνα αγοράς με σκοπό την επίτευξη της οικονομικότερης προσφοράς, βάση χαμηλότερης τιμής. Μειοδότης θα αναδειχθεί ο προσφέρων την χαμηλότερη τιμή (χωρίς Φ.Π.Α.), σε ολόκληρη την προσφορά.

Οι προσφορές θα πρέπει να παραδίδονται μέχρι και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:30, στον κο Παπασπανούδη Παναγιώτη, τηλ. 2271350519 και την κα Ξυδάδη Δήμητρα, τηλ.2271350520, στο Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας της Π.Ε.Χίου, Πολυτεχνείου 1.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου http://www.pvaigaiou.gov.gr στη θέση Διαγωνισμούς, καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Διοικητηρίου, Πολυτεχνείου 1 της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: