Περιφερειακή Ενότητα Χίου: Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός επιβατικού οχήματος μεταφοράς προσωπικού της ΠΕ Χίου

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει ποιοτικών κριτηρίων, για την ανάθεση υλοποίησης της προμήθειας ενός Επιβατικού Οχήματος μεταφοράς Προσωπικού (4×4, υβριδικής τεχνολογίας, 1400cc), της Περιφερειακής Ενότητας Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού 24.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις 05/05/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, (Πολυτεχνείου 1, Χίος 82131, 2ος όροφος, αίθουσα Τηλεδιάσκεψης).

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν στην Υπηρεσία, Πολυτεχνείου 1, Χίος, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήτοι μέχρι την 05/05/2021, ημέρα Τετάρτη, ταχυδρομικώς, αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου σε σφραγισμένο φάκελο έως την 10:00 π.μ.

Η Διακήρυξη διατίθεται και ηλεκτρονικά στο site www.pvaigaiou.gov.gr και συγκεκριμένα στη θέση <<Διαγωνισμοί>>, καθώς και στο διαδίκτυο στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» et.diavgeia.gov.gr. 

Συνημμένη η σχετική Διακήρυξη.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ