ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΕΛΑΝΕΤ εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ,
με χωρική αρμοδιότητα για τις περιφέρειες
Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου,
ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για τα ακόλουθα:

Με την υπ' αριθμ. πρωτ.: Οικ. 14703/3694/17-10-2011 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σωκράτη Ξυνίδη παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα "Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα" με νέα καταληκτική ημερομηνία την 01/11/2011 ώρα 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία, ενθάρρυνση και ενίσχυση της καινοτομικής επιχειρηματικότητας ως ισχυρής και ικανής συνθήκης για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ενσωμάτωση γνώσης, ποιότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Τον Οδηγό του προγράμματος, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στους δικτυακούς τόπους: www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr, www.ependyseis.gr/mis, www.ggb.gr, www.efepae.gr και www.elanet.gr ή και να απευθύνονται στην ΕΛΑΝΕΤ, Βαλαωρίτου 10, 1ος ορ., 10671 Αθήνα, τηλ.: 210-3617160,1,2 και πληκτρολόγηση "5", «Μεταποίηση», στις Συνεταιριστικές Τράπεζες, Αναπτυξιακούς Φορείς καθώς και τα Επιμελητήρια της περιφέρειας όπου εδρεύουν, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος.

Πηγή: ΕΛΑΝΕΤ