Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου: Εργασίες οδοποιίας στις οδούς Λεωφ. Αιγαίου και Νεωρείων

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών οδοποιίας επί του οδοστρώματος της Λ. Αιγαίου και επί της οδού Νεωρείων που έχουν εγκριθεί απ΄το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου και θα πραγματοποιηθούν από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 12-10-2020 έως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 13-10-2020, πρόκειται να ληφθούν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη χερσαία ζώνη λιμένα.

Τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν: α. κλείσιμο τμήματος του ενός ρεύματος κυκλοφορίας β. κλείσιμο τμήματος και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και εκτροπή από εναλλακτική οδό, γ. Ολιγόλεπτη παύση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα τμήματα επί της Λ.Αιγαίου και τροχονομική ρύθμιση.

Παρακαλούνται οι πολίτες και οι εμπλεκόμενοι φορείς για τα κάτωθι:

α. την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων με τα οχήματα τους προκειμένου περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η ταλαιπωρία και οι χρονικές καθυστερήσεις στη ροή της κυκλοφορίας που αναμένεται να επηρεάσει το ρυθμό ολόκληρης της πόλης και κυρίως στις κεντρικές της, οδικές αρτηρίες.

β. την εμπιστοσύνη στις υποδείξεις των Λιμενικών Οργάνων και των διαχειριστών κυκλοφοριακής ρύθμισης του Αναδόχου του συγκεκριμένου έργου.

Επισυνάπτεται η σχετική Ανακοίνωση.

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: