Επιμελητήριο Χίου: Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο “Προμήθειες και Υπηρεσίες Αποκατάστασης Όψεων” στο πλαίσιο της Πράξης ”Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χίου” με κωδικό ΟΠΣ 5035499

Το Επιμελητήριο Χίου διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με τίτλο “Προμήθειες και Υπηρεσίες Αποκατάστασης Όψεων” στο πλαίσιο της Πράξης ”Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χίου” με κωδικό ΟΠΣ 5035499.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι οι προμήθειες και υπηρεσίες αποκατάστασης όψεων των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χίου».

Στόχος είναι η αισθητική αναβάθμιση της εικόνας του εμπορικού κέντρου του Δήμου Χίου, μέσω της ανάδειξης των επιχειρήσεων.

Η παρούσα σύμβαση χωρίζεται σε τμήματα και αφορά τις εξής προμήθειες/υπηρεσίες:

– Προμήθεια και τοποθέτηση επιγραφών και στοιχείων σήμανσης

– Προμήθεια και τοποθέτηση νέων στεγάστρων και προσαρμογή υφιστάμενων

– Εργασίες χρωματισμού εξωτερικών όψεων

– Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού φωτισμού εξωτερικών όψεων

– Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων στήριξης και διακριτικής κάλυψης κλιματιστικών στις όψεις των κτιρίων

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 15:00.

Ο διαγωνισμός (και αποσφράγιση προσφορών) θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr), την 14 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μμ.

Συνημμένη μπορείτε να βρείτε την αναλυτική Διακήρυξη.

Τα έγγραφα της σύμβασης της παρούσας Διακήρυξης έχουν καταχωρηθεί στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο ΕΣΗΔΗΣ (αρ. διαγωνισμού 168962) και έχουν αναρτηθεί στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ. 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: