ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Αριθ. Πρωτ. : ΕΛΕ_2013_3188 Μυτιλήνη, 26 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου», του Άξονα Προτεραιότητας 01: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 8 περιφέρειες Σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση», με κωδικό MIS: 374117, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, είχε προκηρύξει πρόχειρο διαγωνισμό προμήθειας εξοπλισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά για το σύνολο των ειδών (Απόφαση Ειδικού Επταμελούς οργάνου της Επιτροπής Ερευνών 94/01.02.2013, θέμα 8i), ο οποίος επαναπροκηρύσσεται με τροποποίηση των όρων και τεχνικών του προδιαγραφών (Απόφαση Ειδικού Επταμελούς οργάνου της Επιτροπής Ερευνών 100/25.04.2013, θέμα 16ii). Ο επαναληπτικός πρόχειρος θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, ισόγειο, γραφ. ΙΣ. 2.12) στη Μυτιλήνη. O διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της ως άνω Πράξης, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, ως δικαιούχος της Πράξης με κωδικό MIS 374117. Η δαπάνη της ως άνω Πράξης έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με κωδικό Πράξης ΣΑ : 2012ΣE24580021 του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των σαράντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (45.358,45€) προ Φ.Π.Α. Ο Φ.Π.Α. (16%) ανέρχεται στο ποσό των επτά χιλιάδων διακοσίων πενήντα επτά ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (7.257,35€). Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δύο χιλιάδων εξακοσίων δέκα πέντε ευρώ και ογδόντα λεπτών (52.615,80€), συμπεριλαμβανομένου 16% Φ.Π.Α. και παράδοσης των ειδών, στον τόπο και στους χώρους, που προβλέπονται στην υπ' αριθ. πρωτ. ΕΛΕ_2013_3187/26.04.2013 διακήρυξη. Η διακήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://www.ru.aegean.gr), την 26η Απριλίου 2013.
Αντίτυπα του τεύχους της διακήρυξης αυτής δίνονται ατελώς, από την Γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, ισόγειο, γραφ. 2.9) στη Μυτιλήνη, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, από την αρμόδια υπάλληλο κα Ελένη Κωτσάλου (τηλ. : 2251036736, email : elen@aegean.gr & elepromitheies@aegean.gr). Η διακήρυξη είναι ανηρτημένη στο δικτυακό τόπο της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://www.ru.aegean.gr). Η ηλεκτρονική διάθεση είναι ισοδύναμη με την διάθεση από την Γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας.
Γενικές πληροφορίες σχετικές με το τεύχος της διακήρυξης δίνονται από την Γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, ισόγειο), στη Μυτιλήνη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την αρμόδια υπάλληλο κα Ελένη Κωτσάλου (τηλ. : 2251036736, email : elen@aegean.gr & elepromitheies@aegean.gr, fax : 2251036709). Ειδικές και τεχνικές πληροφορίες σχετικές με το αντικείμενο του διαγωνισμού παρέχονται κατόπιν ηλεκτρονικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση email: a.spathis@aegean.gr
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφη σφραγισμένη προσφορά. Οι προσφορές όσων επιθυμούν να μετέχουν στον διαγωνισμό, μπορεί να αποστέλλονται με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας (Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας, Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, ισόγειο, γραφείο 2.18) στη Μυτιλήνη, μέχρι την 21η Μαΐου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.
Ο Πρύτανης του
Πανεπιστημίου Αιγαίου

Καθηγητής, Πάρις Α. Τσάρτας