Διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: «Menu Design & Development: Από την ιδέα στην Υλοποίηση με Στρατηγική και Βιωσιμότητα»

Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος υλοποίησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Menu Design & Development: Από την ιδέα στην Υλοποίηση με Στρατηγική και Βιωσιμότητα».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθυνόταν σε ιδιοκτήτες και στελέχη επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Ημερομηνία Διεξαγωγής : Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Χίου, Φιλ. Αργέντη 8, 1ος Όροφος

Διάρκεια: 8 ώρες (για την ώρα έναρξης θα ενημερωθείτε)

Προϋποθέσεις  και κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ για το ταμειακά ενήμερο μέλος (έτος 2024)

80 ευρώ για το μη ταμειακά ενήμερο μέλος(έτος 2024)

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα