Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος υλοποίησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Menu Design & Development: Από την ιδέα στην Υλοποίηση με Στρατηγική και Βιωσιμότητα».
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθυνόταν σε ιδιοκτήτες και στελέχη επισιτιστικών επιχειρήσεων.
Ημερομηνία Διεξαγωγής : Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025
Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Χίου, Φιλ. Αργέντη 8, 1ος Όροφος
Διάρκεια: 8 ώρες (για την ώρα έναρξης θα ενημερωθείτε)
Προϋποθέσεις και κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ για το ταμειακά ενήμερο μέλος (έτος 2024)
80 ευρώ για το μη ταμειακά ενήμερο μέλος(έτος 2024)
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα