Δήμος Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ανταλλακτικών συντήρησης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Η/Υ, servers κλπ)

Ο Δήμος Χίου σας γνωρίζει ότι προτίθεται να προβεί στην «Προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Η/Υ, servers κλπ)» με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.
Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή επί του συνόλου των ειδών καθώς και τα οριζόμενα στην από 22/05/2023 Μελέτη – Τεχνική Περιγραφή της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου, η δε δαπάνη της δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 19.995,30€ με ΦΠΑ 17% και θα καλυφθεί από πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του Δήμου Χίου οικ. έτους 2023 και στον ΚΑ 10-6672.001 με τίτλο «Προμήθεια ανταλλακτικών Η/Υ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να  καταθέσουν την προσφορά τους στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου, Δημοκρατίας 2 στη Χίο μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Συνημμένη μπορείτε να βρείτε την Πρόσκληση, την Τεχνική περιγραφή, τις Υπεύθυνες Δηλώσεις  για Ασφαλιστικούς φορείς, για Ποινικό Μητρώο, για Προσωπικά δεδομένα και για τη λήψη γνώσης των όρων της Τεχνικής έκθεσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΜΕΛΕΤΗ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υπεύθυνη Δήλωση_ Ασφαλιστικοί Φορείς

Υπεύθυνη Δήλωση για Ποινικό

Υπεύθυνη Δήλωση για Προσωπικά δεδομένα

Υπεύθυνη Δήλωση _Έλαβα Γνώση