Δήμος Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια φυλλαδίων, αφισών, διαφημιστικού banner και μπρελόκ για τη δικτύωση και δημοσιότητα του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Χίου.

Ο Δήμος Χίου σας γνωρίζει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια σε φυλλάδια, αφίσες, διαφημιστικό banner και μπρελόκ για την δικτύωση και δημοσιότητα του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Χίου», στο πλαίσιο δράσης για τον μήνα Οκτώβριο, μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, καθώς και τα οριζόμενα στην από 12/09/2022 Μελέτη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού – Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας – Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χίου . Η δαπάνη της δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 786,32 € άνευ ΦΠΑ (920,00 € με 17% ΦΠΑ) και θα καλυφθεί από πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του Δήμου Χίου οικ. έτους 2022 και στον ΚΑ 60-6463.003 με τίτλο «Δαπάνες Δημοσιότητας & Δικτύωσης Κοινων Φαρμακείου».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την προσφορά τους στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου, Δημοκρατίας 2, μέχρι και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, και η οποία θα πρέπει να περιέχει:

1) Την οικονομική προσφορά, η οποία θα πρέπει να έχει απαραιτήτως στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, Fax, e-mail)

2) Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του/των νoμίμου/ων εκπροσώπου/ων της εταιρείας. (Γενικό Πιστοποιητικό ΓΕΜΗ & Πιστοποιητικό Ισχύουσας Εκπροσώπησης)

3) Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή υπεύθυνη δήλωση του αρθ.8 Ν.1599/86 που θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχει εις βάρος του δηλούντος αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους λόγους του αρθ. 73 παρ. 1 Ν.4412/16. Η υποχρέωση αφορά: στις περιπτώσεις φυσικών προσώπων τα πρόσωπα αυτά, στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) και Ι.Κ.Ε. τους διαχειριστές, ενώ στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

4) Φορολογική ενημερότητα για κάθε νόμιμη χρήση του οικονομικού φορέα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016)

5) Ασφαλιστική ενημερότητα για συμμετοχή σε δημοπρασίες, από όλους τους φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης στους οποίους οφείλει να καταβάλει εισφορές ο οικονομικός φορέας, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη Δήλωση του αρθ.8 Ν. 1599/86 που να δηλώνει ποιοι είναι οι φορείς αυτοί (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016).

6) Υπεύθυνη Δήλωση του αρθ.8 Ν.1599/86 για τη συναίνεση στην επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια ισχύος του νέου κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).

7) Υπεύθυνη Δήλωση του αρθ.8 Ν.1599/86 ότι έλαβε γνώση των όρων της από 12/09/2022 Μελέτης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού – Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας – Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χίου με τίτλο: «Προμήθεια σε φυλλάδια, αφίσες, διαφημιστικό banner και μπρελόκ για την δικτύωση και δημοσιότητα του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Χίου», τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

Τα σχετικά αρχεία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου και μπορείτε να τα δείτε εδώ. 

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση.

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: