Δήμος Χίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια μεταλλικών ραφιών τύπου ντέξιον για τις ανάγκες του Τμήματος Ταμείου».

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί στην εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια μεταλλικών ραφιών τύπου ντέξιον για τις ανάγκες του Τμήματος Ταμείου».

Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, καθώς και τα οριζόμενα στην Τεχνική Έκθεση της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας. Η δε δαπάνη της δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 3.957,55 € με Φ.Π.Α. 17% και θα καλυφθεί από πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του Δήμου Χίου οικ. έτους 2022 και στον Κ.Α. 10-7135.011 με τίτλο «Λοιπός εξοπλισμός για τις υπηρεσίες του Δήμου Χίου».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά τους στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου, Δημοκρατίας 2, Χίος, μέχρι και την Τρίτη 24 Μαΐου 2022.

Επισυνάπτεται η αναλυτική Πρόσκληση, η τεχνική περιγραφή, καθώς και οι Υπεύθυνες Δηλώσεις για τους Ασφαλιστικούς φορείς, το Ποινικό μητρώο, τα Προσωπικά δεδομένα όπως και η ΥΔ αποδοχής των όρων της τεχνικής έκθεσης. 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ