Δήμος Χίου: Περίληψη Διακήρυξης για την προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών-Εκτυπωτών

Ο Δήμος Χίου προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών-Εκτυπωτών», συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 59.843,16 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου Φ.Π.Α 17%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ειδών. Απόρριψη ενός ή περισσοτέρων ειδών της ομάδας επιφέρει αυτόματα την απόρριψη της προσφοράς του διαγωνιζόμενου.
Ο διαγωνισμός με Α/Α Συστήματος 175632 θα διεξαχθεί αποκλειστικά με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 12η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου (Οινοπίωνος 1, τηλ. 22713 51603, κ. Καλλίτση).
Τεύχη δημοπράτησης είναι αναρτημένα και σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.chios.gov.gr/(προκηρύξεις).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην επισυναπτόμενη περίληψη διακήρυξης.

Επισυνάπτονται επίσης η τεχνική περιγραφή, το έντυπο προσφοράς, η διακήρυξη και το τυποποιημένο έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ).

 

Τεχνική Περιγραφή με Παράρτημα

Διακήρυξη Η/Υ -Εκτυπωτών_ΚΗΜΔΗΣ

Έντυπο Προσφοράς

Περίληψη Διακήρυξης

ΤΕΥΔ