Ολοκληρώθηκε το 8ο Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων που υλοποίησε η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου.
Το Επιμελητήριο Χίου συνεχίζει με νέους κύκλους σεμιναρίων Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική. Στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση της ποιότητας και η προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων ΕΦΕΤ (Eνεργές αιτήσεις) – Επιμελητήριο Χίου (chioschamber.gr)
Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό: