Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: «Menu Design & Development: Από την ιδέα στην Υλοποίηση με Στρατηγική και Βιωσιμότητα».

17 Μαρτίου

Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος προτίθεται να διεξαγάγει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Menu Design & Development: Από την ιδέα στην Υλοποίηση με Στρατηγική και Βιωσιμότητα».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Ημερομηνία Διεξαγωγής : Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Χίου, Φιλ. Αργέντη 8, 1ος Όροφος

Διάρκεια: 8 ώρες (για την ώρα έναρξης θα ενημερωθείτε)

Προϋποθέσεις  και κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ για το ταμειακά ενήμερο μέλος (έτος 2024)

80 ευρώ για το μη ταμειακά ενήμερο μέλος(έτος 2024)

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://forms.gle/gywuv4PUBD8Fd5QW6

Details

Date:
17 Μαρτίου
Event Category: