Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων: Διαβούλευση Ενιαίων Τεχνικών Προδιαγραφών για κονσέρβες ψαριών

Η Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει εκπονήσει ενιαίες τεχνικές προδιαγραφές για κονσέρβες ψαριών, που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), και επιθυμεί τον τεχνικό διάλογο για το θέμα αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό, στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ, www.promitheus.gov.gr, στο πεδίο “Διαβουλεύσεις” αναρτήθηκαν για πρώτη διαβούλευση οι Τεχνικές Προδιαγραφές για «Κονσέρβα σαρδέλας σε Ελαιόλαδο» και «Κονσέρβα τόνου σε Ελαιόλαδο» με μοναδικούς κωδικούς 21DIAB000015892 και 21DIAB000015891 αντίστοιχα.

Η υποβολή σχολίων και οι οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις επί των τεχνικών προδιαγραφών, θα γίνονται από 09-03-2021 μέχρι τις 23-03-2021 στον ειδικό χώρο που υπάρχει στις “Διαβουλεύσεις” στην ιστοσελίδα www.promitheus.gov.gr.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν ενεργά σε αυτόν τον τεχνικό διάλογο και να υποβάλουν παρατηρήσεις και προτάσεις. Στόχος είναι οι τεχνικές προδιαγραφές να καλύπτουν τις ανάγκες των Αναθετουσών Αρχών και να εξασφαλίζουν τα απαιτούμενα από τη νομοθεσία σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. 

 

Πηγή: Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων