Επισυνάπτεται το ωρολόγιο πρόγραμμα του 1ου σεμιναρίου Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 και Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 15:00 – 20:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου (Φ. Αργέντη 8, 2ος όροφος).
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 2ο σεμινάριο, μπορούν να λάβουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.chioschamber.gr/xios/articles/article.jsp?context=103&categoryid=25520&articleid=25815
Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ
Σχετικά Αρχεία: