Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας: Δωρεάν διάθεση Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του έργου “Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας” το οποίο υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 η δωρεάν διάθεση 270.000 Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών σε όλες τις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις (Α.Ε, Ε.Π.Ε και ΙΚΕ) – μέλη των Επιμελητηρίων της χώρας. Οι ψηφιακές υπογραφές έχουν διάρκεια τρία (3) έτη.

Για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, η αίτηση υποβάλλεται  μέσω της ψηφιακής εφαρμογής του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) στην οποία μπορείτε να συνδεθείτε πατώντας εδώ.

Συνημμένο, επίσης μπορείτε να βρείτε τον Οδηγό Χρήσης (manual) για τη διαδικασία υποβολής αίτησης έκδοσης ψηφιακής υπογραφής.

Οδηγός Χρήσης_Business Digital Signature

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Χίου, κα Κουτσουράδη Μυρσινιά στο τηλ. 2271044330 (εσωτ.202) ή στο e-mail m.koutsouradi@chioschamber.gr