Υλοποίηση Σεμιναρίου “Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων”(ΕΦΕΤ)

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου πραγματοποίησε στις 7 και 14 Δεκεμβρίου 2022 τα δύο μέρη του 5ου σεμιναρίου “Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων”.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν  τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επόμενο σεμινάριο μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής εδώ.