ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ 26η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ 26η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ
& ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Χίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ν. Χίου και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής, συμμετείχε στην 26η Εμποροβιομηχανική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε από 24 έως 29 Σεπτεμβρίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο της Κοζάνης.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην παραπάνω γενική έκθεση, που στην εφετινή διοργάνωση μέτρησε 167 εκθέτες και 14.000 περίπου επισκέπτες, εντάσσεται στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχει λάβει η Διοίκηση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών προβολής του νομού μας στο χώρο της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας.

Ο απολογισμός της συμμετοχής κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικός, από άποψη αριθμού επισκεπτών και ενδιαφέροντος. Σημειώνεται ότι το υλικό τουριστικής προβολής του νομού μας εξαντλήθηκε μέσα στο πρώτο 3ήμερο λειτουργίας της έκθεσης, ενώ οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα δείγματα τοπικών προϊόντων που υπήρχαν στο περίπτερο.
Επίσης, το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Ιωάννης Μαγκριώτης, που εγκαινίασε την έκθεση, οι τοπικές αρχές, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης που διοργάνωσε την έκθεση.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χίου ευχαριστεί τη Ν.Ε.Τ.Π. Ν. Χίου, για την διάθεση του έντυπου υλικού τουριστικής προβολής, καθώς και το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ν. Χίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Δ. Κυτριλάκη, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη οργάνωσης του περιπτέρου.

Επιμελητήριο Χίου