Συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στην “21η Πανηπειρωτική 2023”, από 10 έως 14 Ιουνίου 2023 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πρόκειται να συμμετάσχει, ως τιμώμενη περιοχή, στη γενική – μικτή περιφερειακή έκθεση “21η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2023”, που θα πραγματοποιηθεί  στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων (Σάββατο, 10 – Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023).

Στόχος είναι αφενός η προώθηση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης & των διατροφικών προϊόντων των νησιών στην μεγάλη αγορά της Ηπείρου και αφετέρου η τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς αυτά, για φέτος το καλοκαίρι.

Στην παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έκθεση, θα ακολουθηθεί η εξής μεθοδολογία: Εντός του μεγάλου ενιαίου περιπτέρου της Π.Β.Α., θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε σχετικά διακριτούς χώρους, οι 3 περιφερειακές ενότητες με τα 5 μεγάλα και τα 5 μικρά νησιά, ώστε να προωθηθούν με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, τα ποικίλα και διαφοροποιημένα διατροφικά και τουριστικά τους “προϊόντα”.

Εντός των ενιαίων stands των περιφερειακών ενοτήτων, θα μπορούν να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ: α) τα πλέον χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτικά διατροφικά προϊόντα της τοπικής γαστρονομίας (κατά τακτά διαστήματα, θα διεξάγονται γευσιγνωστικές δοκιμές προς τους επαγγελματίες και το κοινό), β) φυλλάδια γαστρονομίας, γ) γενικά έντυπα προώθησης του κάθε γεωγραφικού προορισμού, δ) έντυπα θεματικών τουριστικών προϊόντων (spas, adventures, κ.ο.κ.), ε) έντυπα μουσειολογικού περιεχομένου και εν γένει πολιτιστικού χαρακτήρα, και στ) διάφορα εκθέματα που συνάδουν με την ταυτότητα της περιοχής (κεραμικά, ξυλόγλυπτα, υφαντουργία, αγιογραφία, κ.ο.κ.).

Μέσα στο περίπτερο της Π.Β.Α., μπορούν να συμμετάσχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ οι παραγωγικές επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου που επιθυμούν, με δικό τους info desk και απαραίτητη τη φυσική παρουσία εκπροσώπου τους.

Εναλλακτικά, όσες επιχειρήσεις δεν μπορούν να παρευρεθούν με εκπρόσωπό τους, αλλά επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους ασυνόδευτα, θα έχουν και αυτή τη δυνατότητα, επίσης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε έναν ενιαίο ομαδικό χώρο, με ευθύνη των στελεχών της Π.Β.Α.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων να επικοινωνήσουν άμεσα, με το στέλεχος marketing & επιχειρησιακής έρευνας της Π.Β.Α. κ. Πάνο Πίτσιο (τηλ. επικοινωνίας 6973 004872, email: pitsiosp1@gmail.com).

21η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2023_Ενημέρωση προς επιχειρήσεις Βορείου Αιγαίου