Πρόσκληση Συμμετοχής στην “Ημέρα Καριέρας” του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και του ΔΠΜΣ “Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” του Πανεπιστήμιου Αιγαίου

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (ΤΟΔΙΤ), καθώς και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”, με επισπεύδον Τμήμα το ΤΟΔΙΤ, στο πλαίσιο δράσεων διασύνδεσης των φοιτητών/τριών και αποφοίτων του με τον παραγωγικό ιστό της χώρας, διοργανώνουν «Ημέρα Καριέρας».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις και οργανισμούς με φοιτητές/τριες και αποφοίτους τόσο του προπτυχιακού όσο και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις όπου θα μπορούσαν να απασχοληθούν και ταυτόχρονα να αποκτήσουν μία βιωματική εμπειρία μέσω της επικοινωνίας τους με στελέχη των εν λόγω επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες στελεχών και πραγματοποίηση εργαστηρίων (προσομοίωση συνεντεύξεων, προετοιμασία βιογραφικού, συζήτηση για πρακτική άσκηση κλπ). Οι δράσεις της εκδήλωσης προγραμματίζονται στην πλειονότητά τους δια ζώσης, επιτρέποντας ωστόσο και την εξ αποστάσεως συμμετοχή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στην πόλη της Χίου, στους χώρους του Πανεπιστημίου και ώρες 09:00 με 14:00.