Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα με θέμα: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο πλαίσιο συνεργασίας του Επιμελητηρίου Χίου με το Πανεπιστήμιο Χίου.

Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Χίου, 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» που διεξάγεται στο πλαίσιο πρωτοκόλλου συνεργασίας του Επιμελητηρίου Χίουμε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η έρευνα  στοχεύει στη διερεύνηση του βαθμού αποδοχής και ενσωμάτωσης πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) από τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) στη Χίο. Με τον όρο ΕΚΕ νοείται: «Η ευθύνη των επιχειρήσεων για τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία» (ΕΕ, 2011). 

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αφιερώσετε 10 περίπου λεπτά από το χρόνο σας για την ανώνυμη συμπλήρωση του  ερωτηματολογίου που θα βρείτε στο link που ακολουθεί:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjnRWR785XhsbGao1l4TaD6fBqlpf7kX3T_2rG-6PcYqe2fg/viewform 

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022 και στην οποία θα προσκληθείτε να συμμετάσχετε. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές/τριες Καθηγητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου που ασχολούνται σε επίπεδο διδασκαλίας και έρευνας με το αντικείμενο της ΕΚΕ, καθώς και εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων στο αντικείμενο. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο και τη συνεργασία σας.

 

Με εκτίμηση,

Μανώλης Χριστοφάκης, Καθηγητής                                         Παντελής Λεγάτος,

Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων                       Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χίου

                            

Νίκη Γλαβέλη, Αν.  Καθηγήτρια

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ