ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Καινοτόμα διαδικτυακή υπηρεσία για την τόνωση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Προώθηση προϊόντων μέσω διαδικτύου σε όλον τον πλανήτη. Εξαγωγές προϊόντων μέσα από ένα ευέλικτο και πολύ φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον internet.

http://www.HermesMarket.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Compass Expo Ltd
Φιλολάου 234, 11631 Αθήνα
Τηλ.: 210 7568888
Fax: 210 7568889
Email: info@compassexpo.com

Το μεγαλύτερο και πολυποίκιλο σημείο συνάντησης για εξαγωγές
προϊόντων ή υπηρεσιών

Στις ηλεκτρονική διεύθυνση www.HermesMarket αναβιώνει ο Κερδώος Ερμής. Ο αρχαίος θεός του εμπορίου οδηγεί τους επιχειρηματίες με σύγχρονο τρόπο στην αύξηση των εξαγωγών τους.

Δημιουργήσαμε ένα σημείο συνάντησης επιχειρήσεων για την προβολή και την πώληση των προϊόντων τους. Πρόκειται για ένα B2B Portal για άμεσες πωλήσεις προϊόντων όπου γης. Μέσα από το τεράστιο και εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον του internet μπορούν εταιρείες να δειγματίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε άλλες εταιρείες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Υπάρχει η δυνατότητα για επικοινωνία μέσω email, σύνδεση με το web site της εταιρείας, προβολή φωτογραφιών με προϊόντα ή υπηρεσίες, λεπτομερής περιγραφή προϊόντος, τεχνικές προδιαγραφές, προσφορά τιμής, ποσότητα προϊόντος, κλπ.

Καινοτόμα ενέργεια παγκόσμιας προβολής και αύξησης των πωλήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες:

1. Αφού η κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα ουσιαστικά να δειγματίσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της από το γραφείο της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μειώνονται έτσι τα κόστη εξεύρεσης πελατείας και μετακινήσεων.

2. Το τεράστιο και αχανές περιβάλλον του διαδικτύου κρύβει ευκαιρίες. Μέσω του www.HermesMarket.com ανοίγουν αγορές που πολλές επιχειρήσεις ούτε καν μπορούσαν να διανοηθούν. Μέσα από το b2b portal που δημιουργήσαμε προκύπτουν ζητήσεις προϊόντων από επιχειρήσεις που ήταν αδύνατον να συναντηθούν.

3. Καθημερινή ενημέρωση κάθε λογαριασμού για νέες ζητήσεις προϊόντων ή μηνύματα συνεργασίας.

4. Ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη με πρόσβαση από κάθε σημείο όπου υπάρχει η πρόσβαση στο internet.

5. Ουσιαστική διαφήμιση κάθε συμμετέχουσας επιχειρήσεις, αφού το www.HermesMarket.com προβάλλετε και διαφημίζετε σε ενημερωτικά ή επιχειρηματικά portals, σε εκθέσεις, σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, σε έντυπα περιοδικά και εφημερίδες.

Καλούμε κάθε Ελληνική επιχείρηση να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αύξησης των πωλήσεων της συμμετέχοντας με την ηλεκτρονικής της παρουσίας στο www.HermesMarket.com. Αδράξτε την ευκαιρία σήμερα και κάνε την εγγραφή σας, γιατί οι πρώτες 1.000 επιχειρήσεις καταχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;

 

Πηγή: HERMES MARKET