Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις Philoxenia στη Θεσσαλονίκη και Αthens International Expo στην Aθήνα

Η Δ/νση Τουρισμού με έγγραφό της ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πρόκειται να συμμετάσχει στις παρακάτω Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού εσωτερικού:

α) Philoxenia 2021 που θα πραγματοποιηθεί 12 -14 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη και β) Αthens International Tourism & Culture Expo 2021 που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τα στελέχη της ΠΒΑ θα συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες συναντήσεις (B2B) με επαγγελματίες του τουρισμού στο πλαίσιο του προγράμματος συναντήσεων των δύο εκθέσεων στο οποίο θα λάβουν μέρος πάνω από 100 Hosted Buyers από όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia παρέχεται η δυνατότητα από τον διοργανωτή (HELEXPO), συμμετοχής έως 5 φορέων/επιχειρήσεων ως συνεκθετών της ΠΒΑ στο πρόγραμμα των συναντήσεων Β2Β με δική τους ατζέντα 20 ραντεβού έναντι οικονομικής συμμετοχής προς τον διοργανωτή ύψους 150 ευρώ συν ΦΠΑ ανά φορέα/επιχείρηση. Η online πλατφόρμα Β2Β θα ανοίξει για τους συνεκθέτες στις 2-11-2021. Για τον λόγο αυτόν, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα θα πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως τη Δ/νση Τουρισμού (tourismos@pvaigaiou.gov.gr) έως τις 2 Νοεμβρίου 2021 προκειμένου να συμπεριληφθούν στη λίστα συνεκθετών ώστε κατόπιν με δική τους ευθύνη να προβούν στη διαδικασία εγγραφής τους. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα δύο (2) επισυναπτόμενα σχετικά έγγραφα.

 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ