Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Συγκέντρωση Τοπικών Προϊόντων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τίτλο «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα»

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως, με τίτλο «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα» το διάστημα από 14 έως 21 Δεκεμβρίου 2019.

Κάθε μια από τις 13 Περιφέρειες της χώρας θα έχει την ευκαιρία να προβάλει  τα έθιμα  και τα προϊόντα της σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο. Το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πρωτεύουσας, με συμμετοχή από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας, τις καθιστά μια καλή ευκαιρία για προβολή της Χίου και των προϊόντων της. 

Η συμμετοχή της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου διοργανώνεται σε συνεργασία με τις Ενώσεις Λεσβιακών και Χιακών Σωματείων Αττικής. Στο πλαίσιο της συμμετοχής αυτής θα διοργανωθεί και εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από τα νησιά, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα συγκεντρώσει και θα αποστείλει στην παραπάνω εκδήλωση τοπικά προϊόντα του νησιού μας, τα οποία θα προσφέρονται ως κέρασμα στο κοινό που θα επισκέπτεται το περίπτερο της Περιφέρειας.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν τα προϊόντα τους, τα οποία θα προσφέρονται ως κέρασμα, με σκοπό την διαφήμιση της Χίου, των Χιακών προϊόντων καθώς και των επιχειρήσεων. 

Τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν στο Τμήμα Τουρισμού της Π.Ε Χίου (Πολυτεχνείου 1) έως την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Πληροφορίες:

κ. Μαρία Τσιλίμη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

τηλ.22713-50517

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ