Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή χορηγίας στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στις 9 & 10 Απριλίου 2022.

Η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ως χορηγοί στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου 2022.

Η ομάδα AegeanRobotics έχει εκπονήσει σημαντικό έργο στον τομέα της ρομποτικής διοργανώνοντας σειρά σεμιναρίων, θερινών σχολείων, on line μαθημάτων και επιδείξεων, έχοντας προμηθευτεί με ίδια μέσα σημαντικό εξοπλισμό. Από το 2017, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, είναι διοργανώτρια Πανελλήνιων Διαγωνισμών Ρομποτικής, στο Καρλόβασι της Σάμου, με μεγάλη επιτυχία και δεκάδες συμμετοχές. 

Οι υποστηρικτές του διαγωνισμού οι οποίοι θα βοηθήσουν μέσω χορηγιών στην διοργάνωσή του, θα προβληθούν με διάφορους τρόπους, σε όλη την κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα με τη συμμετοχή σας ως χορηγός του διαγωνισμού, απολαμβάνετε τα ακόλουθα προνόμια:

✓ Μονόλεπτο βίντεο του χορηγού θα προβάλλεται στο site και στα διαλείμματα του διαγωνισμού.

✓Παρουσίαση του εταιρικού λογότυπου στις δράσεις του διαγωνισμού, στο website, poster, newsletter, διαφάνειες              παρουσιάσεων και δελτία τύπου.

Οι χορηγίες ΔΕΝ θα είναι σε χρηματικό πόσο αλλά δωρεά σε είδος. 

Περισσότερες πληροφορίες στην επισυναπτόμενη αναλυτική πρόσκληση.

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: