Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου: Θέσπιση ωραρίου για τις φορτοεκφορτώσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Λιμένα Χίου.

Ακολουθεί επιστολή που απέστειλε το Γραφείο Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου αναφορικά με τη θέσπιση ωραρίου για τις φορτοεκφορτώσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Λιμένα Χίου.

ΘΕΜΑ: «Επισήμανση – Εφαρμογή Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Χίου».

ΣΧΕΤ: Η Αριθμ 141/11-06-2019 Απόφαση Λιμενικού Ταμείου Χίου.

1. Σας ενημερώνουμε ότι θεσπίζεται ωράριο για τις φορτοεκφορτώσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιμένα Χίου που θα ισχύει καθημερινά, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Αναλυτικότερα, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η φορτοεκφόρτωση στις ειδικές θέσεις που έχουν προβλεφθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. ‘’ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ’’ η φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 10:30 έως 15:00 καθώς και μετά την 18:00 έκαστης ημέρας και μέχρι την 07:00 της επομένης.

2. Μετά την παρούσα ενημέρωση, σας γνωρίζουμε ότι στις περιπτώσεις εκείνες που δεν εφαρμόζονται τα περιγραφόμενα στη πρώτη παράγραφο, η Υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην κίνηση της διαδικασίας επιβολής διοικητικών κυρώσεων σύμφωνα με το άρθρο 296 Γενικού Κανονισμού Λιμένα.

3. Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τις δικές σας ενέργειες.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Παντελεήμων Φ. ΒΑΤΟΥΣΗΣ

Επισυνάπτεται η επιστολή. 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ