Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Η ΚΕΕ, ανακοινώνει  ότι αρχίζει η υλοποίηση του έργου  “Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα”.

 

  • Ωφελούμενοι του έργου θα είναι 15.000 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας , σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

 

  • Αντικείμενο του έργου είναι η συμβουλευτική υποστήριξη των εργαζομένων , η παρακολούθηση στοχευμένων προγραμμάτων κατάρτισης , διάρκειας 100 ωρών και η πιστοποίησή τους, μετά από εξετάσεις, στις αποκτηθείσες γνώσεις και δεξιότητες, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024.

 

  • Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα καταβληθεί εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης που ανέρχεται στο μικτό ποσό των πέντε ευρώ (5,00€/ώρα παρακολούθησης).

Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα και για την αίτηση συμμετοχής , μπορείτε να βρείτε στην στην ειδική ιστοσελίδα http://109.uhc.gr 

    

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ