Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος: Ενημερωτικό πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία)

Έργο “Refresh”(826015)”Ενημερωτικό πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία)”

Σας ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος υλοποιεί πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία) σε σύμπραξη με τον Παναγροτικό Σύνδεσμο Κύπρου (Συντονιστής), την Bulgaria National Horticultural Union(Βουλγαρία) και τη Διεπαγγελματική Ένωση Φρούτων και Λαχανικών OIPA PRODCOM Legume Fructe(Ρουμανία).

Τα προς προώθηση προϊόντα είναι: ακτινίδιο, ροδάκινο , κεράσι, καρπούζι, μήλο, πορτοκάλι, φράουλα, βερίκοκο, μαντόρα και ντομάτα.

Το έργο στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στις αγορές -στόχους μέσω της ενημέρωσής τους για την ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά. Απευθύνεται σε διανομείς, εισαγωγείς, λιανοπωλητές και χονδρεμπόρους.

Για την υλοποίηση του έργου προβλέπονται διαφημιστικές καταχωρήσεις σε έντυπο τύπο , παραγωγή ειδικού ντοκιματέρ για την παραγωγή των φρούτων και λαχανικών στις συμμετέχουσες  χώρες του προγράμματος (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία), συμμετοχή  σε διεθνείς εκθέσεις στις αγορές στόχους (ANUGA, FRUITLOGISTIKA,WORLD FOOD WARSAW, TOP GASTRO), σε οργάνωση ενημερωτικών ημερίδων στις αγορές -στόχους, διανομή φρούτων σε ανοικτούς χώρους και πλατείες στις αγορές -στόχους (ROAD SHOWS) και διοργάνωση ανοικτών διαγωνισμών για παιδιά.

Αν υπάρχουν επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις παραπάνω δράσεις παρακαλώ να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Χίου στο τηλ. 2271044524 και στο e-mail: info@chioschamber.gr   

 

 

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ