Επιμελητήριο Χίου: Σεμινάριο με θέμα τις εξαγωγικές δραστηριότητες στην αμερικανική αγορά “TradeUSA Workshop: Prepare-Plan-Execute”

Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “TradeUSA Workshop: Prepare-Plan-Execute”.
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση και η προετοιμασία εμπορικών επιχειρήσεων -κυρίως από τον αγροδιατροφικό τομέα- που προσανατολίζουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες στην αμερικανική αγορά, είτε για διείσδυση είτε για διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για:
– Την Αμερικανική αγορά τροφίμων & ποτών
– Τις καταναλωτικές τάσεις
– Τις στρατηγικές marketing & Προδιαγραφές Συσκευασίας και Προϊόντος για επιτυχημένη διείσδυση στην αγορά των Η.Π.Α.
– Την κανονιστική συμμόρφωση με τους κανονισμούς που διέπουν τον F.D.A.
– Τη σημασία του Barcoding και τη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα διεθνή πρότυπα GS1

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 – 19:30, στο κτίριο του Επιμελητηρίου Χίου (Φ. Αργέντη 8).

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link έως τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου: https://www.amcham.gr/events/event/tradeusa-workshop-chios/ .
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Φανή Βασιλικού. Τηλ: 2271044524, email: f.vasilikou@chioschamber.gr

 

Συνημμένο το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: