Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Χίου με θέμα: “Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο ενεργειών προετοιμασίας της δράσης Άρωμα Χίου”

Δελτίο Τύπου

 

Χίος, 21 Μαρτίου 2024

«Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο ενεργειών προετοιμασίας της δράσης Άρωμα Χίου»

Το Επιμελητήριο Χίου πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 20 Μαρτίου, συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη φετινή δράση «Άρωμα Χίου» που θα πραγματοποιηθεί 17 έως 21 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκθέτες ενημερώθηκαν για τον φετινό σχεδιασμό της δράσης και τέθηκε για άλλη μια χρονιά το πλαίσιο στο οποίο όλοι μας επιδιώκουμε να λειτουργούμε ώστε να επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω άριστης συνεργασίας.

Για μία ακόμη χρονιά, το Επιμελητήριο Χίου επενδύει στην εξωστρέφεια μέσω καλά σχεδιασμένων στρατηγικών ενεργειών, στοχεύοντας στην προβολή των ποιοτικών τοπικών προϊόντων και της Μυροβόλου Χίου μας.

Φέτος, το «Άρωμα Χίου» φιλοδοξεί να μυήσει τους επισκέπτες σε αυτό που ονομάζουμε «Mastiha Experience» και να τους ταξιδέψει με καράβια Χιώτικα σε έναν πολύτιμο κόσμο εμπειριών, αρωμάτων, γεύσεων και εικόνων που συνδιαλέγεται ευθέως με την μακραίωνη ιστορία και την πολύτιμη παράδοση του μοναδικού νησιού μας.

 

Επισυνάπτονται το Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από τη σχετική συνάντηση:

ΔΤ_Άρωμα Χίου 2024_Συνάντηση Εργασίας