Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Χίου – Σχολή Κρέατος: Σεμινάρια Κρεοπωλών

Στην ολοκλήρωσή τους πλησιάζουν τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης κρεοπωλών που συνδιοργανώθηκαν από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου και τη Σχολή Κρέατος Μπατσολάκης Γεώργιος.

Τα σεμινάρια αυτά συνολικής διάρκειας τεσσάρων μηνών (4) αποσκοπούν στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης στους καταρτιζόμενους κρεοπώλες, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνουν βεβαίωση Επαγγελματία Κρεοπώλη και μπορούν είτε να ιδρύσουν  δική τους επιχείρηση, είτε να εργαστούν νόμιμα σε επιχειρήσεις επεξεργασίας και τεμαχισμού κρέατος.

Με την δράση της αυτή η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου στόχευσε τόσο  στην στήριξη των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Χίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος, όσο και στην ικανοποίηση αιτήματος εργαζομένων σε συναφείς επιχειρήσεις οι οποίοι έπρεπε να λάβουν τη σχετική βεβαίωση βάσει των κείμενων διατάξεων.

Η υλοποίηση της σεμιναριακής εκπαίδευσης στη Χίο συνδύασε αποτελεσματικά την εξοικονόμηση του απαιτούμενου χρόνου και κόστους παρακολούθησης για τους καταρτιζόμενους που θα έπρεπε σε διαφορετική περίπτωση να μεταβούν στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό στο συνημμένο ↓

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Σχετικά Αρχεία: