Κλείσιμο οδού Κοραή για τη μεταφορά αιθουσών

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Δήμος πρόκειται να ξεκινήσει να μεταφέρει προκάτ αίθουσες από το Κεντρικό Λιμάνι στο 3ο Γυμνάσιο Χίου για τις ανάγκες στέγασης των μαθητών. Η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 από τις 07:00 εως 19:00 μ.μ. (η ώρα που θα ξεκινήσει η μεταφορά, μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω πιθανής καθυστέρησης της άφιξης του πλοίου στο λιμάνι).

Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί, από το Κεντρικό Λιμάνι της Χίου έως την οδό Κοραή. Συγκεκριμένα από την οδό Νεωρείων, Λεωφόρο Αιγαίου μέχρι τη συμβολή με την οδό Βάμβα ώστε, να καταλήξει στην οδό Κοραή. Για την μεταφορά και την τοποθέτηση των αιθουσών στον αύλειο χώρο του σχολείου, απαιτείται το κλείσιμο της οδού Κοραή από τη διασταύρωση της με την οδό Ελ.Βενιζέλου.

Επίσης ο Δήμος θα απαγορεύσει τη στάθμευση στην οδό Κοραή και θα αποκλείσει τον χώρο με δικά του μέσα. Θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των διερχομένων και περίοικων. Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Επισυνάπτεται η σχετική Ανακοίνωση:

Κλεισιμο οδου Κοραη