Ευκαιρία συμμετοχής επιχειρήσεων στο ευρωπαϊκό έργο «EU Business Hub» που στοχεύει στη διασύνδεση ευρωπαϊκών επιχειρήσεων με τις αγορές της Ιαπωνίας και της Δημοκρατίας της Κορέας

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «EU Business Hub» διοργανώνεται διαδικτυακή συνάντηση την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 11:00 – 12:30.

Το ευρωπαϊκό έργο «EU Business Hub», υποστηρίζει ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, καθώς και στον τομέα υγείας και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την παρουσία και προβολή τους στις αγορές της Ιαπωνίας και της Δημοκρατίας της Κορέας.

Τα επόμενα 4 χρόνια, το πρόγραμμα θα οργανώσει 10 επιχειρηματικές αποστολές στην Ιαπωνία και 10 στη Δημοκρατία της Κορέας, με κάθε επιχειρηματική αποστολή να επιτρέπει σε μια ομάδα 50 καινοτόμων εταιρειών της ΕΕ να επωφεληθούν από εκτενή επιχειρηματική καθοδήγηση.

Οι επιχειρήσεις με αποδεδειγμένο ιστορικό διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, μπορούν να συμμετάσχουν έως και σε 3 επιχειρηματικές αποστολές και στις δύο χώρες-στόχους, με μέγιστο αριθμό δύο αποστολών στην ίδια χώρα. Συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα δοθεί επιδότηση μέχρι 1.000€ για κάλυψη του 80% της διαμονής εκπροσώπου τους και μέχρι 1.000€ για κάλυψη του 80% δαπανών προβολής και προώθησης, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύπτονται αποκλειστικά από την επιχείρηση.

Για την αναλυτική ενημέρωση σας, μπορείτε να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 11:00 – 12:30. Η εγγραφή για τη συμμετοχή στο webinar θα γίνεται μέσω του ακόλουθου link:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_KLS2NbL-SV2DR7-usJUBTw

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις επιλογής-συμμετοχής, μπορείτε να δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://eubusinesshub.eu/