ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουν για την ενημέρωση του τοπικού επιχειρηματικού ιστού, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν για την επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» με αφορμή την τροποποίηση του Οδηγού και των Παραρτημάτων του την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μ. Βουρνούς»  της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Χίου & των φυσικών προσώπων που επιθυμούν να ιδρύσουν επιχείρηση, αναφορικά με τις δυνατότητες επιδότησής τους μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος του ΕΣΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χίου, τηλ. 2271044330-1, Fax: 2271044332, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: epimelit@otenet.gr ή στην ιστοσελίδα: www.chioschamber.gr

 Ο Πρόεδρος

 Γ. Γεωργούλης

              Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

                                                       Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο (ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου)