Δελτίο Τύπου: «Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχών στη δράση “Άρωμα Χίου” 2024»

Δελτίο Τύπου

Χίος, 22 Νοεμβρίου 2023

«Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχών στη δράση “Άρωμα Χίου” 2024»

Η δράση «Άρωμα Χίου» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χίου κάθε χρόνο στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 17 έως 21 Ιουνίου 2024.

Για ακόμη μία χρονιά, η Χίος θα βρεθεί στην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, με την προβολή του νησιού και των τοπικών προϊόντων του να ενισχύεται σημαντικά, μέσω δημοσιογραφικής κάλυψης από Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας εθνικής εμβέλειας.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Χίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν υπογεγραμμένη Αίτηση Συμμετοχής από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη σελίδα της δράσης https://aromaxiou.gr/ ή να σταλούν με email στην κ. Βαλάντια Μιμίδη (Τηλ: 2271120736, e-mail: v.mimidi@chioschamber.gr).

Επισυνάπτεται η σχετική Αίτηση Συμμετοχής:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_2024

Επισημαίνουμε ότι για τις συμμετοχές στη δράση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενο «Άρωμα Χίου» θα προηγηθούν. Για τις νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, θα τηρηθεί χρονολογική σειρά υποβολής αίτησης.